AGS Finest Advertising

Servicii de publicitate și promovare pentru succesul afacerii tale!

Creăm strategii de promovare personalizate, adaptate la platformele și audiența ta, pentru rezultate spectaculoase.

Maximizăm eficiența bugetului tău de publicitate și promovare, transformând fiecare investiție într-un pas strategic către notorietate.

Termeni și Condiții

 

Bine ați venit pe website-ul nostru. Accesând sau folosind acest website, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

 

  1. Informații despre website

Website-ul  Ags-Advertising.com este proprietatea firmei A.G.S.-Finest Advertising SRL, cu sediul în Str. Aleea Herculane, Nr. 11, Etaj 7, Apt. 31, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J12/4226/13.07.2022, C.I.F. 46466018, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Ags-advertising.com

Ags-advertising.com este un website de prezentare ale serviciilor proprii și conține și alte informații preluate de pe internet.

 

  1. Drepturile de autor

Conținutul acestui website, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini și grafice, este protejat de drepturile de autor și aparține proprietarului website-ului. Orice utilizare neautorizată a acestui conținut este interzisă.

 

  1. Confidențialitatea datelor

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră personale conform Politicii noastre de Confidențialitate.

 

Ags-advertising.com respectă legislația în vigoare, Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, către Ags-advertising.com, prin formularul de contact.

Scopul colectării datelor este posibilitatea de a avea acces mai ușor la contul dvs. pe website-ul Ags-advertising.com sau informarea utilizatorilor cu privire la noile știri apărutei ori participarea la campanii promoționale desfășurate de Ags-advertising.com.

 

  1. Accesul la website

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe accesul la acest website în orice moment, fără notificare prealabilă.

 

  1. Exonerare de răspundere

Acest website este furnizat „așa cum este” și „conform disponibilității”. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui website.

 

  1. Înregistrare și responsabilități

Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilități din cadrul website-ului necesită înregistrarea dvs. cu o adresă de email. Va recomandăm să nu dezvăluiți nimănui aceste detalii. Ags-advertising.com nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje, prin email sau telefon.

Depunem constant toate eforturile de a vă proteja informațiile personale, dar Ags-advertising.com nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online.

 

  1. Legături către alte website-uri

Acest website poate conține legături către alte website-uri care nu sunt sub controlul nostru. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor website-uri.

 

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării acestui website după modificări, sunteți de acord cu noile Termeni și Condiții.